STK-MIKO s.r.o. Žilina  Rosinská cesta 7, 01008 Žilina
Telefón: 041/5651 942    Fax: 041/5651 942
Email: miko@slovanet.sk    WWW: www.stk-miko.sk                               Nájdite nás              Objednajte sa
BELIDEA s.r.o.  Tatranská cesta 5246, 034 01 Ružomberok
Telefón: 044/ 4304 313    Fax: 044/4304314
Email: stk-rk@stk-rk.sk    WWW: www.stk-rk.sk                                 Nájdite nás              Objednajte sa
DEKRA Slovensko s.r.o.  Hruštiny 31, 01008 Žilina
Telefón: 041/5650335
Email: stk.zilina@dekra.com    WWW: www.dekra.sk                              Nájdite nás              Objednajte sa
EMADE s.r.o.  Za vodou 1068, 02901 Námestovo
Telefón: 043/5520390, 0904 38614    Fax: 043/ 552 0391
Email: stk@emade.sk    WWW: www.emade.sk                                      Nájdite nás              Objednajte sa
Martinska STK-KO-EK, s.r.o.  Hlavná 3005, Sučany
Telefón: 0434388370
Email: sukenikova11@gmail.com                                                 Nájdite nás
STK Liptovský Mikuláš spol. s r.o.  Štefánikova 2, 031 01 Liptovský Mikuláš
Telefón: 0905 310150, 044/5522841
Email: info@stklm.sk    WWW: stklm.sk                                         Nájdite nás
STK,s.r.o. Čadca  Horelica 130, 02201 Čadca
Telefón: 041/4332060
Email: stkcadca@mail.t-com.sk    WWW: stkcadca.sk                             Nájdite nás              Objednajte sa
STK-Team s.r.o.  Nábrežie Oravy 531/6, 02601 Dolný Kubín
Telefón: 043/ 5822 610
Email: stk_team.sk@stonline.sk                                                Nájdite nás