STK Hlohovec s.r.o.  Mierová 24, 920 01 Hlohovec
Telefón: 033/ 7 301 237    Fax: 033/ 7 330 902
Email: stkhlohovec@stkhlohovec.sk    WWW: www.stkhlohovec.sk                  Nájdite nás              Objednajte sa
Easy Check, s.r.o.  Farárske 27, 91701 Trnava
Telefón: 0905402097
Email: dusantomasikstk@gmail.com    WWW: trnavastk.sk                         Nájdite nás              Objednajte sa
Ing. Alojz Majeský MV - STK  Žilinská 112, 921 01 Piešťany
Telefón: 033/ 7740 562    Fax: 033/ 77 21 595
Email: prijem@mv-stk.sk    WWW: www.mv-stk.sk                                 Nájdite nás              Objednajte sa
S.T.K. SLOVAKIA, s.r.o.  Abrahámska 1344, 92521 Sládkovičovo
Telefón: 031/ 7841 245
Email: stkslovakia@stkslovakia.sk                                             Nájdite nás
STK Skalica, s.r.o.  Dr. G. Schaefflera 10, 90901 Skalica
Telefón: 034/ 6601 291-3    Fax: 034/ 66 01 293
Email: stk@ehs.sk                                                             Nájdite nás