DEKRA Slovensko s.r.o.  Vozárova 3, 04017 Košice
Telefón: 055/6257847
Email: stk.kosice@dekra.com    WWW: www.dekra.sk                              Nájdite nás              Objednajte sa
DEKRA Slovensko s.r.o.  Duklianska 57, 05201 Spišská N. Ves
Telefón: 053/4425007
Email: stk.s.n.ves@dekra.com    WWW: www.dekra.sk                             Nájdite nás              Objednajte sa
DOPRAVNÁ SPOLOČNOSŤ s.r.o.  Šafárikova 473, 048 01 Rožňava

Email: info@stkroznava.sk    WWW: stkroznava.sk                               Nájdite nás
EDITION KOŠICE s.r.o.  Košická 58, 82108 Bratislava

Email: edition@centrum.sk    WWW: www.stkkosice.sk                            Nájdite nás              Objednajte sa
EDITION KOŠICE s.r.o.  Košická 58, 82108 Bratislava

S.T.K. s.r.o.  Lastomírska 1, 07101 Michalovce
Telefón: 056/ 6420 200    Fax: 056/6420 200
Email: stkmi@stkmi.sk    WWW: www.stkmi.sk                                    Nájdite nás
STK Hradište s.r.o.  Školská 408, 07601 Zemplínske Hradište
Telefón: 056/6000111
Email: uzavierka@kov-nzpu.sk                                                  Nájdite nás
STK Kráľovský Chlmec  Boľská cesta 132/1, 07701 Kráľovský Chlmec
Telefón: 056/ 6284 860
Email: stkkralovskychlmec@stonline.sk                                         Nájdite nás
STK MOLDAVA s.r.o.  Rožňavská 80, 04501 Moldava nad Bodvou
Telefón: 055/ 4604 800
Email: stkmoldava@mail.t-com.sk    WWW: www.stkmoldava.sk                     Nájdite nás              Objednajte sa
STK TV, s.r.o.  Dopravná 4, 075 01 Trebišov
Telefón: 0914 177 177
WWW: www.automa.sk                                                            Nájdite nás              Objednajte sa
Stanica technickej kontroly Košice I, s.r.o.  Priemyselná 2, 040 01 Košice
Telefón: 055/ 6333 024
Email: anton.simal@hiro.sk                                                    Nájdite nás