ROTOS-STK a. s.  Račianska 184/B, 831 54 Bratislava
Telefón: 02/49491842
Email: stkracianska@auto-rotos.sk    WWW: www.autorotos.sk                    Nájdite nás              Objednajte sa
ROTOS-STK a.s.  Rožňavská 19, 831 04 Bratislava
Telefón: 02/59502340
Email: stkroznavska@gmail.com    WWW: www.autorotos.sk                        Nájdite nás              Objednajte sa
DEKRA Slovensko s.r.o.  Polianky 19, 84101 Bratislava
Telefón: 02/64287579
Email: stk.bratislava@dekra.com    WWW: www.dekra.sk                          Nájdite nás              Objednajte sa
DEKRA Slovensko s.r.o.  Panónska cesta 47, 85104 Bratislava
Telefón: 02/63532097
Email: stk.petrzalka@dekra.com    WWW: www.dekra.sk                           Nájdite nás              Objednajte sa
ROTOS-STK a. s.  Studená 9, 821 04 Bratislava
Telefón: 02/44442211    Fax: 02/44872668
Email: stkstudena@gmail.com    WWW: www.autorotos.sk                          Nájdite nás              Objednajte sa
STK Prievozská s.r.o.  Stará Prievozská 2, 82109 Bratislava
Telefón: 02/38100698
Email: stkprievozska@gmail.com    WWW: www.stkprievozska.sk                   Nájdite nás